Echipa Colegiului Tehnic – campioana secundă a „Rube Goldberg-2019”

Parte a Facultății Inginerie Mecanică, Industrială și Transporturi, Colegiul Tehnic ține pasul cu Facultatea, călcându-i pe urme, iar uneori reușind să și preia ștafeta. O dovadă în acest sens este concursul „Rube Goldberg”.

După ce timp de doi ani consecutivi a deținut întâietatea în această complexă competiție inginerească, în anul curent discipolii Colegiului Tehnic au cedat doar câteva puncte în clasament colegilor de la FIMIT și s-au plasat pe locul secund al concursului. Surclasând însă alte 6 echipe, ei au demonstrat că spiritul de inginer menține echipa la cel mai înalt nivel, ceea ce îi oferă un deosebit sentiment de mândrie.

Conduși de mentorul lor, Adrian Macovei, și susținuți plenar de toți profesorii instituției, în frunte cu  directorul Dumitru Vengher, care i-a și însoțit la concurs, cei 7 membri ai echipei Colegiului Tehnic – Ion Vlas, Victoria Rogaciov (gr. TPM-151), Diana Cristea (gr. MUS-151), Chiril Donos (gr. MSP-161), Vlad Scurtu, Constantin Surdu (gr. TPM-161) și Marian Scurtu (gr. CT-172 au făcut o adevărată senzație la ediția curentă „Rube Goldberg”. Echipa a prezentat o mașinărie complexă, cu un design original, executat handmade de către pictorul Valentin Vîrlan, dar și cu cele mai multe noduri și tipuri de transmisie a energiei, care au culminat cu afișarea cifrei 55 – un mesaj de felicitare inedit pentru aniversarea din toamnă a UTM.

Astfel, discipolii Colegiului Tehnic au demonstrat că sunt în continuare printre cei mai tari! Felicitări!

(Visited 115 times, 1 visits today)