Prof. Gina Florica Stoica de la UPB, în misiune didactică la Filiera francofonă a FTA

Prof.  Gina Florica Stoica de la Departamentul Organe de Mașini și Tribologie, Facultatea Inginerie Mecanică și Mecatronică, Universitatea Politehnica București, s-a aflat, în perioada 15-19 aprilie 2019, într-o misiune didactică la Filiera Francofonă „Technologies Alimentaires”, Facultatea Tehnologia Alimentelor, UTM.

Activitățile didactice ale doamnei profesor Stoica au venit să fortifice disciplina „Mecanica inginerească” din programul de studii al filierei.
Pe perioada misiunii doamna Gina Florica Stoica a avut întrevederi cu rectorul UTM Viorel Bostan și cu responsabili ai Serviciului Relații Internaționale în vederea consolidării și extinderii colaborării dintre UTM și Politehnica București. Pe perioada șederii sale în Republica Moldova domnia sa a participat și la un șir de evenimente derulate la Departamentul  Alimentație și Nutriție din cadrul FTA.
Doamna profesor Gina Florica Stoica a făcut o donație de carte pentru biblioteca Filierei Francofone „Technologies Alimentaires”: Conception d’un engrenage helicoidale, fapt pentru conducerea filierei și a facultății îi aduce mulțumiri
Misiunea Doamnei Gina Florica STOICA a fost realizată în cadrul proiectului  „Soutien à la formation francophone” (perioada 1.09.2017-30.06.2019) susținut de către Agenția Universitară Francofonă (AUF). 
(Visited 139 times, 1 visits today)