În perioada 4 -6 aprilie 2019 University of Life Sciences din Lublin (Polonia) a găzduit atelierul de lucru în vederea pregătirii către cea de-a IX-a ediție a Conferinței internaționale tehnico-științifice „Environmental Engineering, Photogrammetry, Geoinformatics – Modern Technologies and Development Perspectives”.

La atelier au participat membrii comitetului științific și de organizare a conferinței, reprezentanți ai Universității Naționale Politehnice din Lvov (Ucraina), Universității Agricultură „Hugo Kołłątaj” din Cracovia (Polonia), Universități Opoliensis (Polonia), Institutului Politehnic din Beja (Portugalia), Universități Tehnice a Moldovei și Universități de Științe Aplicate din Stuttgart (Germania).

În calitate de partener, Facultatea Construcții, Geodezie și Cadastru a fost reprezentată de către decanul FCGC, conf. univ., dr. ing. Livia Nistor-Lopatenco.
Fiecare ediție a conferinței este organizată într-o altă țară, iar anul acesta se va desfășura la University of Life Sciences din Lublin (Polonia), în perioada 18-20 septembrie 2019. din partea UTM se preconizează participarea a 10 persoane.

Cheltuielile de participare pentru universitățile partenere sunt asigurate integral din sursele programului internațional de susținere a schimburilor academice al Agenției Naționale a Poloniei.

(Visited 48 times, 1 visits today)