Departamentul Alimentație și Nutriție al Facultății Tehnologia Alimentelor, UTM, extinde în bibliotecile municipale caravana de orientare profesională a absolvenților de liceu cu genericul „Viitoarea mea carieră la UTM”, incluzând și o amplă informare despre noul program de studii „Servicii publice în nutriție”.

Beneficiind de vizita elevilor clasei a X-a a Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu” la Biblioteca „Târgu-Mureș” din capitală, cu care mențin frumoase relații de colaborare, profesorii Facultății Tehnologia Alimentelor le-au propus liceenilor o excursie prin spațiile de studii ale Facultății.

Însoțiți de diriginta lor Aliona Talpă și directoarea Bibliotecii „Târgu-Mureș” Ioana Țurcanu, liceenii au fost întâmpinați și ghidați la FTA de către conf. univ., dr. Aurica Chirsanova, șef Departament Alimentație și Nutriție, și conf. univ., dr. Tatiana Capcanari, șef program „Tehnologie și management în alimentația publică”. Ei au discutat cu profesorii, studenții, au asistat la o prelegere ținută de către prof. univ., dr. Jorj Ciumac, au vizitat centrele de cercetare, laboratoarele și au luat cunoștință de oferta educațională a Facultății Tehnologia Alimentelor, fiind informați  în detalii și despre noul program de studii „Servicii publice în nutriție”.

Elevii au rămas profund impresionați de spațiile de studii ultradotate și lucrurile interesante pe care le-au descoperit la FTA, de profesiile moderne ce pot fi îmbrățișate aici, dar mai cu seamă de profesionalismul, bunăvoința și ospitalitatea profesorilor FTA, pe care și-ar dori să-i aibă în viitor ca mentori.

(Visited 3 times, 1 visits today)