Pentru a contribui la corespunderea dintre oferta de programe educaționale și necesitățile pieței muncii, AUF oferă suport pentru al doilea an consecutiv instituțiilor de învățământ superior și de cercetare în vederea profesionalizării programelor de studii oferite la ciclul I, Licență.

În 2018 au fost selectate 8 proiecte de profesionalizare, unul dintre acestea fiind al filierei francofone „Informatica” al UTM, care se implementează cu succes în colaborare cu compania Pentalog și Institutul universitar de Tehnologie (IUT) din Rouen, Franța.

În 2019 au fost selectate 7 proiecte de profesionalizare, printre care se regăsește și proiectul depus de către filera francofonă „Tehnologii alimentare” a UTM, fiind și unicul proiect din Europa reținut pentru finanțare.

Felcitări Facultății Tehnologia Alimentelor, în special dnei Aurica Chirsanova, care gestionează activitățile filierei francofone!

Mai multe detalii: https://www.auf.org/nouvelles/actualites/sept-nouveaux-projets-de-formations-professionnalisantes-de-niveau-1er-cycle-accompagnes-creation/

(Visited 15 times, 1 visits today)