FUA: concepte moderne de instalații decorative de publicitate pentru Chișinău

Concursul „Instalație decorativă de publicitate”, inițiat de Direcția Generală de Arhitectură și Urbanism a Primăriei capitalei și Asociația Agenților de Publicitate din Moldova, a desemnat cele mai bune concepte ale arhitecților în devenire din cadrul Facultății Urbanism și Arhitectură, acordându-le premii generoase.

Cu această ocazie, arhitectul-șef al municipiului Chișinău, Sergiu Borozan, și  Andrei Jicol, membru al consiliului Asociației Agenților de Publicitate din Moldova, în prezența studenților și profesorilor FUA, i-au invitat pe scena frumoasei săli expo de la FUA pe cei 6 învingători desemnați de juriul concursului.

Diploma de gradul I i-a revenit Liubei Plăcintă, gr. ARH-183; diplome de gradul II – lui Vladislav Luca, gr. ARH-183, și Damian Oboroc, gr. ARH-182; iar diplome de gradul III – Marianei Afanasiuc, gr. ARH-181, lui Constantin Balov și Alan Tacu, gr. ARH-183.

– Atunci când finalizezi o nouă etapă și îi savurezi rezultatul, îți dai seama cât de fascinantă este munca pe care o facem! Avem norocul să ne bucurăm de studenți minunați, proiecte captivante, o echipă de oameni cu mult bun simț și fler artistic! Vreau să le mulțumesc tuturor: studenților și colegilor mei unici – profesorilor Silvia Apostol, Elena Diomina și Igor Negruță pentru munca depusă! Un mulțumesc aparte și dnei Aurelia Carpov, șef Departament Arhitectură, pentru implicare activă în lucrările juriului! Felicitări și succese în continuare! – a declarat entuziasmată dna Svetlana Oleinic, lector superior în cadrul Departamentului Arhitectură, FUA.

(Visited 80 times, 1 visits today)