Vineri, 22 martie 2019, a avut loc o întrevedere a reprezentanților UTM – Dna Larisa Bugaian, prorector UTM pe Probleme Financiare și Relații Internaționale, Dna Carolina Timco, șef al Serviciului Relații Internaționale, și Viorica Hlusov, șef interimar departament Energetică, FEIE, cu dna Marina L. Polovinkina, șef departament Istorie, Teoria statului și a dreptului și Dreptul Constituțional, Universitatea Tehnică de Stat din Lipețk, Federația Rusă.

Subiectul ședinței a fost colaborarea între cele două instituții în baza acordului încheiat.

În cadrul discuțiilor s-a conturat principalele activități de coordonare, de interes comun, precum – mobilități de studiu și de stagii de practică a studenților de la specialitatea Termoenergetica pe o perioadă de cel puțin 3 luni; participarea cadrelor didactice, precum și a studenților, la diverse conferințe organizate de cele două instituții; publicarea articolelor științifice în revistele științifice aferente, etc.

Dna Marina L. Polovinkina a mulțumit reprezentanților UTM pentru disponibilitate și s-a arătat optimistă în ceea ce privește rezultatele colaborării.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)