Biblioteca Tehnico-ştiinţifică a UTM invită cercetătorii  la webinarele organizate de Web of Science Group în perioada martie-aprilie 2019.

Navigarea citărilor în Web of Science

Marți 19 martie, ora 11.00-11.45

Web of Science conține un fond de 1.6 miliarde de referințe citate, care pot fi căutate și utilizate pentru recuperarea informațiilor. În această sesiune se vor demonstra exemple cum navigarea în universul Web of Science permite cercetătorilor să descopere publicații importante în subiectele lor. Vă puteţi înregistra la seminar AICI.

Descoperă pluginul gratuit Kopernio

Marți 26 martie, ora 11.00 – 11.45

În această sesiune, descoperiți cum instalarea pluginului gratuit Kopernio oferă accesul cu un singur clic la PDF-uri, în timpul navigării Web of Science sau altor resurse bibliografice. Kopernio caută automat PDF-uri în abonamentele bibliotecilor universitare, serverele pre-print și depozitele instituționale. Vă puteţi înregistra la seminar AICI.

ResearcherID fuzionează cu Publons

Joi 18 aprilie, ora 11.00 – 11.45

Aflaţi cum prin fuziunea dintre ResearcherID și Publons puteţi recupera și urmări publicații, metrici de citare, activități de peer-review și afilieri editoriale. Vă puteţi înregistra la seminar AICI.

Unde să publici: utilizarea Journal Impact Factor

Marți 23 aprilie, ora 11.00 – 11.45

Aflaţi  cum să utilizaţi cele mai recente funcții din Journal Citation Reports pentru a înțelege Journal Impact Factor și alți indicatori pentru mii de reviste. Vă puteţi înregistra la seminar AICI.

Amintim că Biblioteca tehnico-ştiinţifică a UTM oferă acces online la baza de date InCites pentru perioada ianurie-aprilie, 2019 – https://incites.thomsonreuters.com

 

(Visited 4 times, 1 visits today)