În perioada septembrie, 2018 – ianuarie, 2019 a fost transferat (blocul 4, aula 4-34) și renovat Atelierul de confecții textile al Departamentului DTTP din cadrul Facultății Textile și Poligrafie. Acum studenții și cadrele didactice se bucură de un spațiu de creație luminos și s-au acomodat rapid condițiilor moderne.

Lucrările au fost ghidate și realizate de către Nadejda Ciobanu – responsabil material, inginer-coordonator al atelierului de confecții textile, și Ionașcu Leon – inginer rețea electrică.

În atelierul proaspăt renovat zilnic au loc ore de lucrări de laborator la disciplinele de specialitate. Tot aici studenții confecționează produse textile în cadrul proiectelor de an, colecții vestimentare în cadrul proiectelor de licență, participă la diverse activități în cadrul programului de studii „Tehnologia și designul confecțiilor textile”.

Reprezentanții Facultății Textile și Poligrafie exprimă sincere mulțumiri administrației UTM pentru susținerea și implicarea în procesul complicat, dar atât de necesar unui proces de studiu calitativ și eficient.

 

(Visited 23 times, 1 visits today)