Semn de prețuire pentru veteranii de război

Combatanții care și-au pierdut viața în timpul acțiunilor militare din Afganistan și războiului de la Nistru  au fost comemorați la UTM.

Participanţii la acţiunile militare din Afganistan şi pentru apărarea integrităţii teritoriale a Republicii Moldova, care activează în cadrul UTM – Universitatea Tehnica a Moldovei, au dat curs invitației Catedrei Militare (șef – generalul de brigadă, Vitalie Stoian) și a Comitetului sindical (președinte – Ion Pocaznoi) și s-au întrunit solemn în ziua de 4 martie 2019 pentru a cinsti printr-un minut de reculegere memoria combatanţilor, care şi-au dat viaţa pe câmpul de luptă pentru limbă, credința străbună, istorie, neam şi ţară, pentru viitorul Republicii Moldova.
Prezent la solemnitate, doctorul habilitat, profesorul universitar, prorectorul UTM Mircea Bernic, a ţinut să le mulţumească veteranilor pentru sacrificiul adus pe altarul Patriei, pentru muncă cotidiană meritorie în cadrul Universităţii, le-a urat sănătate, bunăstare şi viață lungă.

53298641 2198522146910750 4092225546635706368 o

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU