Alături de rectorul UTM – Universitatea Tehnica a MoldoveiViorel Bostan, prorectorul Dinu Țurcanu, decanii FUA – Facultatea Urbanism și ArhitecturăSergiu Bejan, și FCGC –Facultatea Construcții, Geodezie și CadastruLivia Nistor-Lopatenco, întreprind o vizită la Iași, unde poartă discuții avansate în domeniul colaborării reciproce cu factori de decizie ai Brikston Construction Solutions.

Lucrurile bune și cu impact se realizează doar cu parteneri de încredere și de bună calitate!

Mulțumim absolventului #UTM, actualmente reprezentantul Brikston în Moldova, Vitalie Romanschi, pentru intermedierea și suportul acordat universității în această frumoasă colaborare.

Doar împreună cu #Voi, dragi #Absolvenți #UTMiști, putem dezvolta eficient învățământul superior ingineresc, iar în final – Universitatea Tehnică a Moldovei!

Brikston Construction Solutions activează pe piața materialelor pentru zidărie și finisaje de mai bine de 45 de ani. Prin munca dedicată a peste 200 de angajați și datorită investițiilor constante în tehnologie am creat produse de o calitate superioară. Atenția deosebită acordată materiei prime utilizate și tehnologiei de fabricație au condus la elaborarea unui produs de zidărie, cel din gama de cărămizi și blocuri ceramice BRIKSTON, cu cel mai înalt grad de rezistență la compresiune, fiind constant prezenți în topul liderilor materialelor de construcții din România.

(Visited 4 times, 1 visits today)