- UTM - https://utm.md -

Cum publicăm articole științifice în reviste marca Springer Nature?

Pe data de 11 februarie 2019 a fost organizat seminarul „Publicarea articolelor ştiințifice în revistele editate la Springer Nature”. Moderator:  Daria Iovceva, reprezentant al Companiei Springer. Au participat doctoranzi, cadre didactice, cercetători UTM.

Au fost prezentate informații pertinente cu privire la instrumente și modalități de selecție a revistelor pentru publicare, criterii de corespundere a articolului publicației, forme de recenzare, adnotare, comunicare cu editorii.

Participanții au apreciat această informație ca foarte utilă şi necesară în procesul de scriere, redactare şi publicare a unui articol ştiinţific. În acest fel biblioteca UTM contribuie la accesibilitatea bazelor de date pentru beneficiarii bazelor de date electronice.

Springer Nature este un editor global dedicat furnizării celui mai bun serviciu posibil întregii comunități de cercetare, având o lungă tradiție în publicarea revistelor de specialitate în domenii precum științele vieții, științele fizice, medicina clinică.