Printre cei 30 de finaliști ai ediției a V-a (2018/2019) a Programului „Burse pentru Viitorul Tău!”, sunt și două studente ale Universității Tehnice a Moldovei: Cristina MUSTEAŢĂ – anul I,  gr. DIN-181, programul de studii „Design interior”, Facultatea Urbanism și Arhitectură, și Ecaterina HERŢA – anul I,  gr. TI-183, programul de studii „Tehnologia informaţiei”, Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică,

Programul „Burse pentru Viitorul Tău!” este organizat de către Centrul de Informaţii Universitare, cu suportul financiar integral al BC „Moldova Agroindbank” SA. Scopul acestuia este asigurarea unui acces echitabil la studii universitare și susținerea materială în obținerea educației de calitate pentru un viitor sigur – tuturor tinerilor din Republica Moldova.

În ediția din acest an a concursului au fost oferite 30 de burse a câte 10.000 lei, pentru studenții înmatriculați în anul I, la instituțiile de învățământ superior din țară, și pentru studenții bursieri ai ediției precedente, promovați în anul II sau III de studii, care pot candida pentru reînnoirea burselor.

În cadrul proiectului se asigură suport financiar tinerilor care reușesc la învățătură și se implică în activități extracurriculare, pe o durată maximă de 3 ani.

În total la concurs au fost depuse 119 dosare din 17 instituţii de învățământ superior.

 

(Visited 14 times, 1 visits today)