10 premii și 11 mențiuni au fost acordate miercuri, 16 ianuarie, tinerilor din Chișinău care s-au remarcat în anul 2018 în domeniul literaturii, artei, științei, tehnicii și activismului civic.

Pe podiumul performerilor a urcat și studenta Universității Tehnice a Moldovei Dumitrița SPATARI, ciclul II Master, specialitatea „Design interior”, Facultatea Urbanism și Arhitectură, apreciată în secțiunea știință cu medalia concursului, o diplomă de mențiune și un premiu bănesc – pentru înregistrarea rezultatelor remarcabile pe parcursul ultimilor doi ani în domeniul în care activează și pentru implicarea proactivă în dezvoltarea culturală a municipiului Chișinău.

– Această mențiune este pentru mine o încurajare pentru a dezvolta și a reuși implementarea proiectelor inițiate. Țin să-mi exprim, în context, recunoștința nemărginită față de profesorii mei, în special dlor Radu ANDRONIC și Alexandru COCIN, care mă susțin și îndrumă în inițiativele mele, fiind și coordonatorii proiectelor asupra cărora lucrez în prezent, a menționat Dumitrița SPATARI.

O felicităm și îi dorim mult succes în continuare. De asemenea, încurajăm tinerii UTM-iști să persevereze și să participe la asemenea competiții de anvergură, pentru a-și promova ideile și valorifica aptitudinile și performanțele în domeniile în care activează.

Concursul pentru Premiul municipal pentru tineret în domeniile literaturii, artei, științei, tehnicii și activism s-a aflat la a XXI-a ediție, fiind organizat de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chişinău, sub egida Primăriei municipiului Chișinău.

(Visited 52 times, 1 visits today)