Studenții din anii II-IV, Facultatea Construcții, Geodezie și Cadastru, #UTM, au avut zilele acestea oaspeți dragi. Urmând programul de studii „Inginerie geodezică și cadastru/geodezie, topografie și cartografie”, ei au fost încântați să întrețină o discuție constructivă cu reprezentanții administrației companiei „Aliana Team” din Galați, România.

Managerii de la „Aliana Team”, Trif Nicolae Viorel și Bonciu Fănel Marian, le-au vorbit despre organizarea în comun și posibilitățile de a participa la stagii de practică în România, dar și despre posibilitățile de angajare a tinerilor absolvenți din Republica Moldova. Cu atât mai mult cu cât în domeniul geodeziei, cadastrului, fotogrammetriei angajatorii oferă salarii atractive.

Conf. univ., dr. Livia Nistor-Lopatenco, decanul Facultății Construcții, Geodezie și Cadastru, spune că, în ultima perioadă, tot mai des reprezentanții mediului social economic din Moldova și din alte țări se adresează la facultate în vederea angajării tinerilor specialiști imediat după finalizarea studiilor universitare. Calitatea contează!

(Visited 31 times, 1 visits today)