Facultatea Urbanism și Arhitectură a găzduit o nouă ediție a Concursului de MECANICĂ, organizat de Departamentul Mecanica Teoretică.

An de an, concursul își propune să atragă cât mai mulți participanți, în acest sens organizatorii inițiind și consultații gratuite, susținute cu mult har de către conf. univ., dr. fiz. mat. Mihai ȚOPA.

Eforturile au fost răsplătite cu o participare numeroasă, concursul trezind un viu interes atât din partea studenților UTM, cât și din afară. La ediția din acest an au participat și 10 elevi de la Centrul de Excelență în Construcții, specialitățile Arhitectura, Construcții și Exploatarea Clădirilor și Edificiilor, Sisteme de Alimentare cu căldură și gaze, ventilație. Susținuți de către profesorii lor Lilia CERTAN, Sergiu COCEAȘ, Marina LUPOLOV, Lilia ZESTREA, dar și de profesorii UTM Ionel SANDULEAC și Mihail ȚOPA, ei s-au mobilizat, dornici să-și manifeste abilitățile și motivați să asimileze noi cunoștințe. Interesul și entuziasmul lor s-a pliat întocmai atmosferei concursului, dar și spiritului UTM per ansamblu, lăsându-ne speranța că această deschidere spre cunoaștere îi va aduce în curând în spațiile UTM și în calitate de studenți.

Un prim-pas în acest sens ei l-au făcut prin evidențierea în cadul Concursului de Mecanică:

LOCUL I – Natalia GRUMEZA, gr. A 16.09;

LOCUL II – Andrei NEGRU, gr. CECE 17.09.2; Corneliu ZMEU, gr. SACGV 17,09.2;

LOCUL III – Daniela CORNICI, gr. A 16.9; Efim GHEORGHIU, gr. CECE 17.092; Simona VIERU, gr. A 16.09.

În cadrul acestui concurs ei s-au încredințat că la UTM vor găsi multiple exemple de urmat. I-au și cunoscut deja pe studenții care au devenit laureați ai ediției din acest an a concursului:

LOCUL I – Dumitru MIRONOV, ISTGCC-171;
LOCUL II – Dumitrița ROȘCA, TI-182; Cătălin TRIFAN , MN-181;
LOCUL III – Adrian BUSUIOC, ARH-172; Vasile GOLOVATIC, EE-171; Alexandru BONTA, FI-181.

FELICITĂRI premianților și tuturor participanților!

(Visited 26 times, 1 visits today)