Cei care au marcat INGINERIA și UTM. Partea 1

Interdependența este o axiomă.

Pentru a crește avem nevoie unii de alții.

Companiile au nevoie de specialiști.

Universitățile de companii, pentru care educă și crește acești specialiști.

Anul 2018 a abundat de evenimente frumoase, care și-au pus amprenta în domeniul ingineresc. Cu ei suntem mai buni!

Azi aducem sincere mulțumiri…

MITUTOYO!  Pentru unicul laborator metrologic din Republica Moldova la UTM. Instrumente de măsură de  precizie ultramoderne și oportunități pentru sute de studenți.

Dräxlmaier Group Brașov! Ei sunt cei cărora le datorăm recunoștința pentru implicare și pentru primul Birou de Proiectare a soluțiilor integrate pentru sisteme de interior și echipamente auto din RM, amplasat în incinta UTM. Susținerea  și căldura cu care am fost primiți în familia Dräxlmaier Group este de nedescris.

FUJIKURA! Pentru un acord de parteneriat care a deschis uși spre noi oportunități pentru studenții și cadrele didactice ale UTM. Apropo, managera companiei de la Chișinău, Angela PILIUGHIN, este absolventă a Facultății Energetică și Inginerie Electrică  a UTM, promoția-1996. NOI NE MÂNDRIM!

SEBN MD! și industria automotive pentru inginerii produși de UTM. Prin acordul de colaborare, SEBN MD oferă  studenților locuri pentru stagii de practică, implicarea activă a specialiștilor companiei în procesul de pregătire a inginerilor, acces pentru personalul didactic la studierea procesului tehnologic.

MITUTOYO, Dräxlmaier Group Brașov, FUJIKURA, SEBN MD, cu voi ingineria are viitor!

Noi, cei de la UTM, Vă mulțumim!

(Visited 17 times, 1 visits today)