În cadrul lunarului Cyber Security Month, astăzi, 26 octombrie 2018, la inițiativa prorectorului pentru informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare Dinu ŢURCANU, în fața studenților Filierei Anglofone (FAF) și Filierei Francofone (FFI), însoțit de l. univ. Elena GOGOI, coordonatorul  FAF, și l. univ. Daniela ISTRATI, coordonatorul FFI,  a vorbit conaționalul nostru stabilit de mai mult timp în Marea Britanie, omul de afaceri Adrian DULGHER, care a dezvăluit mai multe file impresionante din cariera sa.

Vom menționa că pe lângă absolvirea Liceului „Bishop Thomas Grant School English” și Universității Westminster, Adrian DULGHER cunoaște limbile engleză, română, rusă, spaniolă și portugheză, iar tot ce a reușit în viață, d-sa datorează insistenței, tenacității, profesionalismului, spiritului inovativ și responsabilității manifestate în tot ceea ce face.

În aceeași ordine de idei și-a construit alocuțiunea și antreprenoarea Eugenia ALEXA, însoțită de fiul său Alexandru, a cărui mentor este Adrian în cadrul cărora persoane de succes din domeniul TIC și antreprenoriat vin să-și împărtășească experiența, îi inspiră spre atingerea de noi culmi, îi motivează, îi fac să înțeleagă că potențialul lor este unul gigantic, dar neexploatat încă. Lecția de azi a fost bine asimilată de către studenții noștri, care s-au convins ca trebuie să nu încetezi nicicând să muncești, să citești, să înveți, să te formezi, urmând modele de succes.

În acest context, cadrele didactice sunt cheia care deschide noi orizonturi spre o carieră de succes.

La acest demers didactic au fost prezenți și conf. univ., dr. Rafael CILOCI, decan FIEB, l. univ., Marin CAZAC și asist. univ. Dorin POPA.

(Visited 34 times, 1 visits today)