Pe 24 octombrie 2018, într-o atmosferă solemnă, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, rectorul Universității Tehnice a Moldovei, le-a mulțumit șefilor de promoție 2018 pentru rezultatele excelente la absolvirea studiilor de licență, iar pentru spirit corporativ și alegerea de a-și continua studiile de master la Alma Mater, conform tradiției, le-a înmânat în semn de apreciere, încurajare și susținere a efortului lor excepțional câte un laptop, care, după încheierea cu succes a studiilor, le va rămâne în proprietate personală.

La rândul lor, masteranzii Maricica VASILIŢA (FET), Iulian ROTARI (FEIE), NAŢIBULINA Maria (FTA) și Lilia SOCOLOV (FUA) au exprimat profunde sentimente de înaltă considerațiune UTM penrtu pregătirea lor profesională și civică și au promis să îndreptățească cadourile acordate de către administrația Universității.

Ceilalți masteranzi – șefi de promoție 2018, înmatriculați la UTM, își vor primi laptopurile după revenirea din programele de mobilitate, unde se află în prezent.

La eveniment a fost prezent și Dinu ŢURCANU, prorector informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare, care l-i-a felicitat pe premianți, urându-le cucerirea de noi  culmi în continuare.

(Visited 6 times, 1 visits today)