Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

OPORTUNITATE: Burse de studii DAAD și OeAD

Marți,  16 octombrie 2018, la Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică, Serviciul de Schimb Academic German (DAAD) și Agenția Austriacă de Cooperare Internațională în Educație și Cercetrare (OeAD) au prezentat bursele pentru comunitatea academică a Universității Tehnice a Moldovei (studenți, absolvenți, cadre didactice).

Dr. Josef Sallanz, DAAD, și Dr. Paulus Adelsgruber, OeAD, au vorbit despre specificul programelor de burse ce se adresează candidaților din Republica Moldova și au oferit informaţii despre desfăşurarea activităţii de cercetare sau studii în Germania; procedura de depunere a dosarelor și termenele limită.

⦁ Burse de studiu pentru absolvenţii tuturor disciplinelor; termenul limită de depunere a actelor online: 1.11.2018

⦁ Burse de cercetare – burse de scurtă durată (de 1-6 luni)

⦁ Burse de cercetare – stagii de cercetare coordonate bilateral („Sandwich”); termenul limită de depunere a actelor online: 15.11.2018

⦁ Stagii de cercetare pentru cadre didactice universitare şi cercetători

⦁ Stagii de cercetare pentru cadre didactice universitare (domeniul artă şi arhitectură)

⦁ Schimb bilateral de cercetători

⦁Program de invitare repetată pentru foştii bursieri; termenul limită de depunere a actelor online: 15.11.2018

 

Mai multe detalii găsiți pe www.daad.de și www.oead.at

Bosura_RO_DAAD_2019

Brosura_RU_DAAD_2019

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI