Vineri, 12 octombrie 2018, Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii „ZIPHouse” a găzduit un „Fashion Capsule Show” – un eveniment dominat de sublim, frumos și util, organizat de Facultatea Textile și Poligrafie (FTP).

În prezența admiratorilor, pe fundalul unor melodii alese cu gust, moderatorul  Mihai JANU, student al gr. DVI-161, bursier al Guvernului, și-a prezentat cu mândrie colegele de facultate, specialitatea „Design vestimentar industrial”, care au demonstrat în fața publicului ținute create cu suflet și pasiune în cadrul proiectelor de an sau pe parcursul practicii de vară.

Creațiile vestimentare prezentate în cadrul acestei gale a modei de către Natalia  HAREA, Sanda CARP, Lia MUNTEANU, Vera CATRINESCU, Otilia MIHAILOV, Dorina ȚURCAN, Larisa FULGA, Alexandra GUZUN, Valentina VASILIEV, Irina NISTORICA, Mihaela POSTICA, Tatiana  JICUL, Alexandrina MELNIC, Catea Corina ȚOPA, Doina ISTRATII, Ecaterina PLEȘCA, Victoria CARTIRĂ și Gabriela ROTARU, dar și de animatorul evenimentului,  Mihai JANU, au fost apreciate și aplaudate de către conf. univ., dr. Valentina BULGARU, decan FTP, și conf. univ., dr. Olga SUGAC, șef Departament Design Vestimentar, subliniind caracterul creativ și inovativ al modelelor, îmbinate organic cu materiale noi și ornamente tradiționale din tot arealul românesc.

(Visited 4 times, 1 visits today)