Centrul TEKWILL al UTM a găzduit, astăzi, o veritabilă platformă de discuții cu genericul „Social Good Summit: Chișinăul de mâine îl construim împreună”.

Îndrumați de moderatoarea Ina PRISĂCARU-ZGLAVUȚĂ, invitații Victor CHIRONDA, Victoria BOŢAN, Stas GHILEȚCHI, Ana CAZACU, Dumitru MORARU, Simion BERZOI, Andrei PREAȘCĂ, Ana CHIRIȚA, Cristina VORONEANU și Alexandru ROTARU – manageri, specialiști notorii și experți în cele mai diverse domenii, au identificat problemele cu care se confruntă municipiul Chișinău și au expus sugestii constructive privind căile, metodele și soluțiile, ce urmează a fi întreprinse pentru a le rezolva.

Pentru prima dată,  PNUD, Mashable, 92 Street Y și Fundația Națiunilor Unite, au dat start inițiativei globale „Social Good Summit” în prima săptămână a Adunării Generale a Naţiunilor Unite din anul 2009 pentru a antrena populația de pe glob să deblocheze potențialul de tehnologii în vederea instaurării unui trai decent. Ediția curentă, a opta la număr, se desfășoară cu scopul implementării tehnologiilor inteligente pentru a face viața mai bună. În Republica Moldova, convocat pentru a patra oară, „Social Good Summit” a fost organizat de Centrul TEKWILL în parteneriat cu Oficiul PNUD-Moldova, Facilitatea Globală de Mediu și Green City Lab.

(Visited 7 times, 1 visits today)