Corina MUNTEAN: istoria unui destin reușit

Studenții de la Filiera Anglofonă „Computer Science” (FACS) și Filiera Francofonă „Informatica” (FFI), însoțiți de lectorul superior Daniela ISTRATI,  coordonator FFI, și dr. Ionel SANDULEAC, director Departament Mecanică Teoretică, au avut o întrevedere de neuitat cu un manager de succes – fondatoarea și profesoara de limba engleză la Friendly English School, Corina MUNTEAN.

Invitata le-a dezvăluit amănunte din cariera parcursă, intrigându-i și provocându-i la dialog. Impresionați, studenții au asaltat-o cu întrebări, din care reieșea clar: și-ar dori săi-i calce pe urme.

În semn de mulțumire, animatoarea evenimentului, directorul de program Elena GOGOI, coordonator FACS, i-a înmânat invitatei un suvenir corporativ – un tricou marca UTM.

Întâlnirea a avut loc grație Programului „Tekwill ambassador program”, inițiat în ianuarie 2018 de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC și realizat în parteneriat cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Guvernului Suediei în cadrul proiectului „Dezvoltarea Centrului de excelență în domeniul TIC Tekwill”.

(Visited 72 times, 1 visits today)