În cadrul implementării proiectului  în perioada 10-14 septembrie 2018 la Universitatea Shota Rustaveli, Batumi, Georgia prof.univ. dr. Todos Petru, manager al proiectului și conf.univ. dr. Ciloci Rafael, coordonator al proiectului, au participat la reuniunea de lucru a partenerilor, conferința științifico-practică internațională „Antreprenoriatul pentru tineri în țările Parteneriatului Estic: Experiența Formativă și Perspectivele de Dezvoltare” și seminarul internațional „Probleme și perspective ale antreprenoriatului tinerilor în Georgia și Armenia”.

Au fost  prezentate rezultatele preliminare ale studiului dezvoltării antreprenoriatului  pentru tineret în țările partenere și particularitățile antreprenoriale naționale. Au fost împărtășite cele mai bune practici în vederea promovării și stimulării antreprenoriatului. În cadrul conferinței conf.univ. dr. Ciloci Rafael  a prezentat raportul „Dezvoltarea antreprenoriatului în rândul tinerilor – analiză comparată”.

Mai multe informații despre HEIFYE pot fi găsite pe http://heifye.hduht.edu.ua/index.php/en/ și https://www.facebook.com/heifye/
și pe pagina HEIFYE a UTM https://proiecte.utm.md/heifye/

(Visited 6 times, 1 visits today)