La Centrul Tekwill a devenit deja tradiție ca, din când în când, joia, la o ceașcă de cafea să fie invitate personalități notorii, care activează cu succes în diferite domenii. În data de 13 septembrie 2018 în cadrul platformei matinale „Shared Breakfast, în fața admiratorilor săi, dar și a tuturor celor interesați de subiectul „Cum să creezi content viral” a evoluat blogherul de success Valeriu RAȘCU, autorul și realizatorul proiectului Banca de Bancuri – unul din cele mai vizualizate bloguri din Republica Moldova, și directorul Filialei Chișinău a Companiei de publicitate, consultanță și marcheting „Makeover Buro”.

Scopul meu, și-a început alocuțiunea V. RAȘCU, a fost să creez o Bancă de bancuri, aceasta fiind unica bancă din lume, pe care dacă o vizitezi, ești cu zambetul pe buze. Iar dacă la modul serios din punct de vedere profesionist, am pornit de la realitatea, că internetul este una dintre cele mai importante surse de informare, care există în momentul actual, cu milioane de texte, filmulețe și imagini. Cu regret, doar câteva dintre ele au „norocul” să ajungă virale. Cum putem face un content postat pe internet să devină viral? Unii ar spune că există o adevărată știință în spatele contentului viral, însă în realitate există câțiva pași necesari, de care, dacă ții cont, s-ar putea să te trezești că filmulețul sau fotografia ta are…milioane de vizualizări!

Pe parcursul a șaizeci de minute auditoriul, cu sufletul la gură, a luat cunoștință din prima sursă cu micile secrete ale unui content virtual de succes: constituirea echipei, alegerea temei, elaborarea, implementare și mentenanța proiectului, tratarea succintă, dar consistentă a subiectelor, reguli de conduită, eventuale obstacole și multe altele, care fiind realizate cu discernământ pas cu pas, în final îți aduc bucuria reușitei!

La încheiera atelierului, moderatorul a răspuns la întrebările celor prezenți, dar și le-a solcitat opiniile privitor la eficientizarea blogului său Bancă de bancuri.

(Visited 4 times, 1 visits today)