International Conference on Recent Trends in Computer Science and Electronics

Conferința va avea loc în perioada 03-06 ianuarie 2019, la Universitatea Hawaii, SUA. Misiunea conferinței este de a oferi o platformă pentru cadre didactice și cercetători din mediul academic și industrie pentru a împărtăși experiențele, ideile intelectuale și provocările în domeniul wireless communication, al sistemelor integrate și domeniilor conexe.
Programul tehnic RTCSE va consta în lecții plenare în cadrul cărora experții vor prezenta studii de ultimă generație ale tehnologiilor de dezvoltare rapidă, pe lângă cele mai recente descoperiri și evoluții semnificative în toate domeniile conexe. Se așteaptă ca evenimentul să reunească mai mult de 500 de academicieni, cercetători, manageri, designeri, care promovează și adoptă abordări distinctive în dezvoltarea sistemelor, serviciilor și tehnologiilor din domeniul informaticii și electronicii.

Date importante:

Expedierea lucrărilor: 30 Septembrie 2018

Înregistrare: 30 Octombrie 2018

Link-uri utile:

http://www.rtcse.org/

http://rtcse.org/cfp.html

http://rtcse.org/specialsession.html

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU