ALLBIM NET SRL, companie de software pentru industria construcțiilor, a livrat gratuit 10 licențe educaționale Lumion pentru Centrul de Competență ALLBIM NET din cadrul Facultății Urbanism și Arhitectură, în baza unui act adițional de sponsorizare, încheiat pe 26 iunie 2018 de către decanul de atunci al FUA,  conf. univ., dr. Valeriu LUNGU, cu firma respectivă.

În cadrul Centrului de Competență ALLBIM NET studenții învață sau se specializează în proiectarea asistată de calculator, corelată tuturor domeniilor din industria construcțiilor: arhitectură, inginerie civilă, urbanism, peisagistică, restaurări, design interior, poduri, drumuri, geodezie, instalații și certificare energetică.

ALLBIM NET SRL este Partener Autorizat al companiilor Allplan, Scia, Lumion, Bluebeam, Fine (GEO5), ESS (AX3000), precum și al altor dezvoltatori de software-uri de succes din industria construcțiilor, cu peste 1000 de clienți și 3000 de licențe și programe implementate. Toate programele pe care le comercializează, împreună cu documentația aferentă, sunt traduse integral în limba romană și adaptate standardelor de proiectare și construcție UE, aflate în vigoare în Romania.

Compania organizează cursuri de inițiere sau specializare pentru programele BIM din portofoliu, în colaborare cu toate centrele universitare de profil din România și Republica Moldova. Sponsorizează o serie de concursuri anuale pentru utilizatori, pentru premierea celor mai valoroase lucrări în arhitectură și un concurs adresat creației studenților.

În anul 2017 firma a marcat 25 de ani de existență pe piața românească, iar din aprilie 2018 se numește oficial ALLBIM NET SRL și are un site nou de prezentare:  www.allbim.net.

(Visited 9 times, 1 visits today)