- UTM - https://utm.md -

Vizită de studiu la Universitatea Maastricht Campus Brussels (Belgia) în cadrul proiectului Elevate

În perioada 29 mai-2 iunie 2018, delegația UTM, formată din Larisa Bugaian, prorector pe probleme financiare și relații internaționale, Serghei Andronic, prorector pentru studii, și Dinu Țurcanu, Prorector informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare, au participat la vizita de studiu la Universitatea Maastricht Campus Brussels (Belgia).

Vizita a avut loc în cadrul proiectului Elevate și a avut ca scop studierea experienței universității cu referire la organizarea studiilor în bază de duble diplome, programe comune; gestiunea internaționalizării și a mobilităților, precum și schimb de experiență cu prezentarea experienței universităților din Moldova cu referire la internaționalizare. Un alt aspect discutat a fost clasificarea universităților în baza ratingurilor existente. În cadrul vizitei au fost organizate 2 workshopuri cu referire la gestiunea proiectului Elevate.

Mai multe informații despre ELEVATE pot fi găsite pe http://elevate-project.md/ [1] și  https://www.facebook.com/elevatemoldova/ [2]
și pe pagina ELEVATE a UTM https://proiecte.utm.md/elevate/ [3]