- UTM - https://utm.md -

Seminarul „Aspectele dezvoltării antreprenoriatului pentru tineret în Ucraina, Bielorusia si Moldova în contextul integrării europene”, în cadrul proiectului HEIFYE

În perioada 15-17 mai 2018 UTM si ASEM, parteneri a proiectului Erasmus+ „Higher education institutions for youth entrepreneurship”, au reprezentat Republica Moldova la reuniunea de la Gomel, Belarus în cadrul Săptămânii Antreprenoriatului.

La seminarul “Aspectele dezvoltării antreprenoriatului pentru tineret in Ucraina, Belorusia si Moldova în contextul integrării europene” planificat în cadrul proiectului HEIFYE și organizat la Universitatea economico-comercială a cooperației de consum din Bielorusia, conf.univ.dr. Ciloci Rafael și conf.univ.dr. Crucerescu Cornelia au informat despre aspectele antreprenoriatului în rândul tineretului în Republica Moldova și suportul UTM în inițierea în afaceri a tinerilor.

În perioada menționată a fost organizată ediția a 10-a a Campionatului Internațional „Tineretul și Antreprenoriatul”, unde reprezentanții UTM au fost implicați în calitate de juriu pentru evaluarea planurilor de afaceri prezentate de 14 grupe de tineri din diferite instituții superioare de învățământ din Bielorusia, Ucraina și Rusia.

Mai multe informații despre HEIFYE pot fi găsite pe http://heifye.hduht.edu.ua/index.php/en/ [1] și https://www.facebook.com/heifye/ [2]
și pe pagina HEIFYE a UTM https://proiecte.utm.md/heifye/ [3]

 

(Visited 6 times, 1 visits today)