Sunt 20 de ani de când învățăm și inovăm împreună prin Cisco Networking Academy.

Cu această ocazie, Cisco România în parteneriat cu Universitatea POLITEHNICA din București, organizează NetAcad20 – un eveniment dedicat mediului academic IT, instructorilor Cisco, partenerilor și reprezentanților instituțiilor din domeniu. Agenda evenimentului include diverse sesiuni, în cadrul cărora cei care au sprijinit acest program în regiune vor discuta despre felul în care Cisco Networking Academy a influențat educația, carierele și chiar viețile oamenilor.

Dinu ŢURCANU, șef Direcție Tehnologia Informației și Comunicații, UTM, care este şi instructor în cadrul Academiei Cisco UTM, a menționat în această ordine de idei:

– Sunt mândru și onorat să fac parte din cea mai tehnologizată echipă și comunitate: Dorin PENA – director general Cisco România, persoana care schimbă lumea prin IT; Catalina NICULITA, Cisco România – un manager excepțional, profesionist tehnic, persoana care demonstrează că femeile reușesc de minune în IT și care i-a motivat mereu pe studenții mei din Moldova prin WebEx; bunul prieten, Nicolai SANDU – cel fără de care nu exista Cisco Networking Academy în Moldova, un coleg căruia îi datorez cel mai mult, pentru că m-am îndrăgostit de Cisco; prof., dr. ing. Nicolae TAPUS – vicepreședinte al Senatului, Universitatea POLITEHNICA din București, prof., dr. Răzvan RUGHINIS – prodecan, Facultatea de Automatică și Calculatoare, coordonator Academia Cisco Universitatea POLITEHNICA din București – persoane care asigură universității o dezvoltare continuă; Emil ONEA – colegul și profesorul care a transformat și a tehnologizat educația în România; Bogdan DOINEA – Cisco România, un manager, dar și coleg adevărat, persoana care îți poate răspunde la orice întrebare despre cum funcționează tehnologiile, Paul MARAVEI – Cisco România, care de prin 2001 îmi răspunde la orice e-mail cu sute de întrebări despre IT… Și mulți, mulți alți colegi de excepție, cu care facem ECHIPĂ!

Pentru dezvoltarea cunoștințelor tehnice ale instructorilor Cisco NetAcad, sunt organizate sesiuni de prezentări tehnice susținute de inginerii din cadrul Cisco România.

(Visited 24 times, 1 visits today)