Centrul de Informații Universitare și BC „Moldova Agroindbank” SA a anunțat finaliștii celei de-a IV-a ediții a Programului „Burse pentru Viitorul Tău!”, între care și 4 studenți ai Universității Tehnice a Moldovei: Tatiana CUCOȘ, Iuliana ANTONOVA, Catarina BALAN, studente în anul I, și Oxana ŞALAGON, anul II.

În ediția din acest an a concursului, au fost oferite 30 de burse a câte 7000 lei, pentru studenții înmatriculați în anul I de studiu, la instituțiile de învățământ superior din țară, și pentru studenții bursieri ai ediției precedente, promovați în anul II sau III de studii, care au candidat pentru reînnoirea burselor, demonstrând reuşite academice şi implicare în activităţi extracurriculare.

Grație unui suport oferit de către o persoană care a dorit să păstreze anonimatul, alte 7 burse a câte 7000 lei vor fi oferite pentru studenții anului I, în memoria tatălui sau care a apreciat mereu valoarea educației.

Scopul programului rezidă în asigurarea unui acces echitabil la studii universitare și susținerea materială în obținerea educației de calitate pentru un viitor sigur tuturor tinerilor din Republica Moldova.

(Visited 5 times, 1 visits today)