În data de 26 martie 2018 aula mare a FCIM era arhiplină. Dornici să afle cum să-și suplinească cunoștințele obținute în cadrul cursurilor cu instruirea extracurriculară, studenții au venit să afle mai multe detalii despre oportunitățile oferite de Academy+Moldova – o școală alternativă și gratuită de informatică creată pentru pregătirea specialiștilor în domeniul IT.

Dna Maria CONIȘESCU, Project Manager Academy+Moldova, a menționat la întâlnirea cu studenții că, indiferent la ce specialitate inginerească înveți la UTM, dacă vrei în timpul liber să obții gratuit statutul de specialist profesionist valoros și indispensabil în tehnologiile informaționale, să devii solicitat de angajatori și să fii în pas cu tehnologiile avansate și inovațiile actuale, este de ajuns să aplici la oferta Academy+Moldova. Parcurgând reușit testele de admitere la preselecție joculețele on-line de memorie și logică, check-in-ul cu staff-ul și  proiectul „Piscina”, devii cursant. Pe parcursul a doi ani, studiind la distanță, on-line, cursanții sunt instruiți pentru un viitor, care necesită aptitudini unice, cu cerințe foarte specifice de programator web, C++, Java, PHP, Game design etc.; developer, business analist; arhitect sau altă profesie din domeniul IT, dar vor căpăta cunoștințe și cum să-și deschidă propria afacere cu profil informatic.

Academy+Moldova asigură efectuarea stagiilor de practică pe echipamente Cisco și Juniper, iar la finalizarea studiilor oferă locuri de muncă în prestigioase companii specializate în tehnologii informaționale din RM.

 

(Visited 24 times, 1 visits today)