Companiile din țară și din străinătate, care activează în domeniul IT, pășesc des pragul Facultății Calculatoare, Informatică şi Microelectronică în vederea angajării tinerilor specialiști în câmpul muncii. Nu este o excepție și compania italiană Venicecom Group.

Pe 16 martie 2018, dis-de-dimineață la decanatul FCIM și-au anunțat prezența  președintele companiei din îndepărtata Veneție – Aluisio PIERLUIGI, și managerul resurse umane – Nicoletta PANIZZOLO. Italienii au venit cu oferte generoase de muncă privind asistarea informațională a agenților economici cu software-uri în industria de petrol și gaze, arhitectura și infrastructura TIC, siguranța industrială; cu proiecte E-sourcing și Intranet Service Management; cu servicii de consultanță și evaluare a TIC. Dumnealor au dat și răspunsuri exhaustive la numeroasele întrebări ale studenților și profesorilor.

Compania Venicecom Group activează în Europa, Asia și Africa, angajații ei posedă o vastă experienţă de satisfacere a nevoilor clienților în modul cel mai eficient, cunosc procesele administraţiei publice şi sunt specializați să furnizeze soluții optime pentru managementul achiziţiilor,  e-democratie, servicii şi sisteme de servicii de audit şi consultanţă informativă, să dezvolte pentru companiile private portaluri şi site-uri cu caracteristici specifice.

(Visited 25 times, 1 visits today)