De câțiva ani compania „Microinvest” desfășoară cu succes „Induction Programme” – un program de inițiere a tinerilor absolvenți în specificul activității unei companii de microfinanțare. În premieră, compania își deschide ușile tinerilor studenți. Este o șansă unică pentru viitorii specialiști de a se familiariza cu mediul de lucru, de a-și evalua abilitățile și de a înțelege dacă au ales direcția corectă.

Cum se desfășoară stagiul de practică?

În prima zi studenților li se prezintă compania, li se expune care sunt așteptările de la ei și totodată sunt ascultate doleanțele studenților. Fiecare  stagiar are un mentor din rândul angajaților companiei, care pe toată durata stagiului îl coordonează și la care se va putea adresa cu orice întrebare.

Studenții se află în companie pe tot parcursul zilei de muncă, fapt ce le permite să  pătrundă în întregime în atmosfera de lucru. Împreună cu experții în creditare, tinerii atrag  noi clienți, merg în teren pentru a analiza afacerile clienților și participă la etapa finală de acordare a creditului.

De asemenea, tinerii au posibilitatea să urmărească cum activează oficiul  central: să analizeze procesele de lucru, să viziteze toate departamentele și să ofere propriile aprecieri sau recomandări privind îmbunătățirea activității companiei.

Cum are loc procesul de recrutare?

Procesul de recrutare este unul transparent și corect:

  1. Studenții expediază un  CV  cu o poză atașată,
  2. Compania îi contactează pentru a face cunoștință,
  3. Tinerii selectați sunt invitați la o discuție în grup,
  4. Compania desfășoară interviul personal.

Pentru anul 2018, Microinvest are planuri ambițioase privind integrarea tinerilor colaboratori. Începând cu luna februarie, 9 studenți din anul 2, își desfășoară stagiul de practică în compania Microinvest, iar, în luna martie, lor li se vor alătura studenții anului 3. În luna iunie 2018 se va  da startul următoarei grupe de studenți în cadrul „Induction Programme”.

Dacă sunteți student al anului 2 sau 3, aveți rude sau studenți cunoscuți, încercați-vă forțele, expediați CV-ul la cariera@microinvest.md și urmăriți pagina de Facebook a compan iei pe https://www.facebook.com/MicroinvestMD/

Pentru mai multe detalii despre program, accesați http://microinvest.md/fii-parte-din-echipa/

Microinvest – este o companie de micro finanțare cu capital străin, care își desfășoară activitatea pe teritoriul Republicii Moldova începând cu anul 2003. Compania este un partener de încredere pentru micul business, oferind creditare flexibilă și la timp  clienților săi.

(Visited 30 times, 1 visits today)