Înveți la liceu, te pasionează moda și ți-ai dori o carieră ce ține de lumea fascinantă a fashion-ului? Acum ai șansa să te înscrii la „School of Fashion Design” – unicul curs de design vestimentar pentru liceeni lansat în premieră de către Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii „ZIPhouse”.

Aplică la School of Fashion Design și încearcă rolul de designer vestimentar încă din liceu!

Cursul este destinat tinerilor cu vârsta de 15-18 ani, care sunt la început de cale în a descoperi lumea modei. Timp de 4 săptămâni, se va explora drumul pe care îl face orice designer atunci când creează o colecție: identificarea sursei de inspirație, a tendințelor; crearea unui moodboard și a schițelor de haine, care vor fi incluse într-un sketchbook.

Prin ore practice și ghidare profesionistă, cei 10 tineri selectați vor analiza și decodifica sute de imagini, vor realiza zeci de schițe și colaj, explorând creativitatea la maxim. Astfel, la finele cursului vei fi capabil să:

  • faci o analiză a tendințelor în modă;
  • transpui o idee într-o mini-colecție;
  • schițezi haine pe o siluetă umană;
  • recunoști și să practici tehnici de manipulare a textilelor.

Fiecare participant va avea în final un sketchbook complet și cunoștințe de bază în ABC-ul modei. „School of Fashion Design”este punctul tău de pornire în lumea fashion!

Pentru a te înscrie la curs, completează FORMULARUL ONLINE, până pe 29 ianuarie. Orele se vor desfășura în fiecare zi de marți și joi, între 16:00 și 18:00, începând cu 30 ianuarie și vor dura până pe 22 februarie.

Pentru mai multe detalii, contactați echipa ZIPhouse scriind la adresa de email: ziphouse.center@gmail.com sau telefonic: 067346371, 069567840.

Cursul este organizat de către „ZIPhouse” – primul și unicul centru în domeniul industriei modei din Republica Moldova, cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională USAID și Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională Sida.

 

 

(Visited 5 times, 1 visits today)