- UTM - https://utm.md -

Părerea ta contează! Completează formularul și hai împreună să găsim soluția!

parerea ta conteaza - r_result

Consiliul Național al Organizațiilor Studențești din Moldova invită toți tinerii să completeze formularul de aici [1] (https://goo.gl/forms/L6cRA0BxsP3NqVCc2 [2]), pentru a elucida și discuta împreună cu experții din domeniu problemele cu care se confruntă tinerii din Republica Moldova, în cadrul emisiunilor Radio Studentus 99.0FM. [3]

În perioada 1 octombrie – 31 noiembrie se desfășoară campania „Părerea ta contează”, activitate finanțată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, din cadrul proiectului „Mass-media pentru tineri”. Campania are drept scop identificarea problemelor cu care se confruntă studenții și implicarea portalului pentru tineri www.studentus.md [4], dar și Radio Studentus 99.0FM [3], în soluționarea acestora.

Astfel, pe portalul tinerilor www.studentus.md [4] vor fi publicate o serie de articole, despre problemele identificate în cadrul campaniei „Părerea ta contează”, dar și ce posibile soluții pot fi implementate pentru a le rezolva. Cu acest scop vor fi efectuate și o serie de VOX-uri, de către tinerii jurnaliști, pentru ca să vedem părerea mai multor tineri.

În fiecare zi de joi, începând cu ora 19.00 va fi difuzată emisiunea „Pro Dialog” la Radio Studentus 99.0FM [3], unde vor fi invitate persoane cu putere de decizie în domeniul respectiv, emisiuni moderate de tineri jurnaliști antrenați în cadrul proiectului „Mass-media pentru tineri”. Radioascultătorii vor putea adresa întrebări în direct apelând la numărul de telefon 067 66 50 50 sau pe pagina de Facebook Radio Studentus 99.0FM [5].

Părerea ta contează, nu ezita, completează formularul aici [1] (https://goo.gl/forms/L6cRA0BxsP3NqVCc2 [2]) și începe tu schimbarea în țara ta! 

Campania reprezintă una din activitățile proiectului „Mass-media pentru tineri” implementat de CNOSM în cadrul Programului anual de Granturi pentru sectorul de tineret 2017.

(Visited 89 times, 1 visits today)