STOP FALS: Proiectul FUA „Cea mai bună idee de parcare (din partea studenţilor)”

Logo_inscript_vertical - Copy

Cum e să-ţi doreşti ceva foarte mult şi să te avânţi cu toată ardoarea în realizarea acestei idei? Şi viceversa. Cum e să nu faci nimic şi să aştepţi „mană cerească”? Cam aşa s-a întâmplat şi cu ideea, nobilă, de fapt, a studenţilor de la Facultatea Urbanism şi Arhitectură a UTM, care şi-au dorit o parcare pentru biciclete, dar, se pare, că dorinţa lor nu a fost suficient de mare ca să o ducă la bun sfârşit, deoarece nu au făcut decât să „paseze” ideea decanatului şi… au rămas în aşteptare. Decanul, însă, om cu spirit şi adevărat pedagog, le-a răspuns cu o provocare, anunţând concursul de proiecte „Cea mai bună idee de parcare (din partea studenţilor)”.

Studenţii însă, inclusiv autorii ideii, nu au reacţionat în niciun fel. Astfel că după expirarea termenului-limită de prezentare a proiectelor decanatul a improvizat o „inaugurare” a pretinsei parcări. Şi…în sfârşit spiritele s-au aprins. S-a declanşat o adevărată avalanşă de comentarii şi critici. Cu regret, ideea decanatului nu a fost înţeleasă, fiind taxată dur în mediul online atât de către studenţi, cât şi de presă, care nu s-a documentat asupra cazului.

„În realitate a fost o farsă, dar şi o altă provocare pentru a îndemna studenţii Facultăţii Urbanism și Arhitectură, dar şi alţi tineri talentaţi, pentru a veni cu idei ingenioase şi originale în vederea realizării unei parcări pentru biciclete pe teritoriul Facultăţii Urbanism şi Arhitectură”, a comentat acele critici decanul FUA, Valeriu LUNGU. Mai mult. Administraţia FUA rămâne în continuare în aşteptarea unor idei originale în privinţa parcării, inclusiv din partea comentatorilor…

 

[av_image src=’https://utm.md/wp-content/uploads/2017/10/STOP-FALS_Proiectul-FUA.jpg’ attachment=’27559′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-ul5sld’][/av_image]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU