Studenții Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică a Universității Tehnice a Moldovei, Diana ARTIOM și Vasile SCHIDU, alături de opt studenți din București, beneficiază în perioada 18 august – 2 septembrie 2017 de un stagiu educațional în China, oferit de compania Huawei, unul dintre principalii furnizori globali de soluții în domeniul IT&C, prin programul Telecom Seeds for the Future 2017.


„Urmând experiența celor trei ediții anterioare, prin programul Telecom Seeds for the Future, Huawei oferă studenților care merg în China o experiență multiculturală, dar și posibilitatea de a testa un mediu de lucru real, modern, în mijlocul unei echipe internaționale de profesioniști din domeniul IT&C”, a declarat Vlad Doicaru, director enterprise Huawei România.
În cadrul stagiului studenții beneficiază de un program de cursuri intensive de limbă și cultură chineză în Beijing, vizitarea obiectivelor turistice și istorice, dar și cursuri de formare profesională, dar și de o deplasare la Shenzhen, în campusul Huawei Academy și vizitarea sediului central Huawei Technologies, unde vor avea acces la tehnologiile moderne ale companiei.
Huawei este un furnizor de top la nivel global în domeniul soluțiilor IT&C, oferind avantaje competitive în domeniul rețelelor, dispozitivelor și cloud computing-ului pentru telecom și companii. Fondată în 1987, compania are 170.000 de angajați la nivel mondial. Soluțiile, produsele și serviciile sale inovatoare sunt utilizate în peste 170 de țări și regiuni, deservind mai mult de o treime din populația lumii.

 

(Visited 31 times, 1 visits today)