Admiterea-2017 ne aduce vești bune. Universitatea Tehnică a Moldovei oferă în acest an cele mai multe locuri cu finanțare bugetară atât la ciclul I – studii superioare de licență, cât și la ciclul II – studii superioare de master.

La Admiterea pentru anul universitar 2017-2018 Universitatea Tehnică a Moldovei va înmatricula pe toți cei care doresc să devină ingineri și au depus actele la UTM.

La CICLUL I, LICENŢĂ – 1975 de locuri de studii, inclusiv cu finanţare de la bugetul de stat: 1244 – cu frecvenţă la zi, iar în bază de contract: 731 – cu frecvenţă la zi şi 675 – cu frecvenţă redusă, la 9 facultăți cu 60 de specialități.

La CICLUL II, MASTER – 683 de locuri de studii, cu finanţare de la bugetul de stat: 583 – cu frecvenţă la zi, iar în bază de contract: 100 de locuri pentru cele 43 programe de studii.

În dimineața zilei de 1 august, în fața blocului de studii nr. 1 vor fi afișate rezultatele intermediare, iar cei care au  decis să studieze la UTM sunt așteptați să depună actele în original până pe 4 august inclusiv. Rezultatele finale vor fi anunțate pe data de 5 august.

Dacă ai depus actele în original la alte universități și nu reușești să le retragi, nu ezita să contactezi Comisia de Admitere a UTM la tel: 022 23-51-85, e-mail: admiterea@adm.utm.md sau în grupul www.facebook.com/groups/AdmitereUTM

P.S.: Conform pct. 76 din „Regulamentului cadru privind organizarea admiterii în ciclul I – studii superioare de licență pentru anul universitar 2017-2018”,  aprobat prin Ordinul Ministerului Educației nr. 272 din 02.05.2017, instituțiile de învățământ superior au obligația să restituie, după afișarea rezultatelor intermediare/finale, în cel mult 48 de ore de la depunerea cererii, necondiționat și fără perceperea unor taxe, actele candidaților respinși sau ale celor care renunță la locul obținut prin concursul de admitere.

Dacă tot ai idei care să schimbe lumea, alege o profesie de viitor în domeniul ingineriei!

 

 

(Visited 61 times, 1 visits today)