Pentru facilitarea procesului de admitere, Universitatea Tehnică a Moldovei a lansat o aplicație online pentru înregistrarea prealabilă a candidaților la concursul de admitere https://utm.md/admiterea/registration/. Inovația s-a dovedit a fi foarte solicitată de către viitorii studenți. În doar două zile, s-a înregistrat un număr impresionant de cereri.  

Aplicanții sunt preponderent din municipiul Chișinău (50%). Inovația, însă, a ajuns și se bucură de succes în toată republica, dovadă fiind și numeroasele aplicații la concurs parvenite de la Hâncești, Soroca, Orhei, Călărași, Strășeni.

Potențialii studenți care aspiră să devină membri ai familiei Universității Tehnice a Moldovei sunt în special absolvenți ai liceelor și colegiilor.

Acum, aplicația este valabilă și pentru candidații la studii de master, doritorii urmând să acceseze același link https://utm.md/admiterea/registration/

Aplicând online, candidații își înregistrează datele personale pentru înscrierea la concursul de admitere. Astfel, înregistrarea la Comisia de Admitere va dura mai puţin, datele din actele depuse urmând doar procedura de verificare pe baza originalului. Pentru a selecta specialitatea (specialitățile dorite), candidatul se va prezenta personal la Comisia de Admitere a UTM în perioada 24 iulie – 31 iulie 2017.

(Visited 31 times, 1 visits today)