- UTM - https://utm.md -

Înregistrarea prealabilă online – o facilitate a Admiterii-2017 la UTM

Admiterea_UTM_r_result

Pentru facilitarea procesului de admitere, Universitatea Tehnică a Moldovei a lansat, astăzi, aplicația online https://utm.md/admiterea/registration/ [1] de înregistrare prealabilă a candidaților la concursul de admitere.

Procesul de preînregistrare se derulează online până în momentul în care candidații trebuie să prezinte documentele originale în vederea validării dosarului. La această etapă, candidații își înregistrează datele personale pentru înscrierea la concursul de admitere. Astfel, înregistrarea la Comsia de Admitere va dura mai puţin, datele din actele depuse urmând doar procedura de verificare pe baza originalului. Pentru a selecta specialitatea (specialitățile dorite), candidatul se va prezenta personal la Comisia de Admitere în perioada 24 iulie -31 iulie 2017.

Avantajele preînregistrării online: utilizarea aplicației este valabilă 24 din 24 de ore; reduce simțitor durata de aşteptare la depunerea actelor în original; scutește candidații de taxa de înscriere la concurs. Candidații vor fi informați despre dinamica admiterii la UTM prin e-mailurile indicate în chestionar sau accesând

www.facebook.com/groups/AdmitereUTM/ [2]

www.facebook.com/UTMoldova/ [3]utm.md [4]

Te așteptăm zilnic, în perioda 24-31 iulie, la Comisia de Admitere a UTM (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 168) să depui personal actele în dosar. Lista actelor necesare:  https://utm.md/admiterea/actele-licenta-2017.pdf [5] . În cazul în care eşti indecis sau nesigur asupra facultăţii/specialitățiii pe care să o urmezi, îți oferim consiliere și asistență prin email, chat sau telefon! Vizitează-ne! Oriunde te-ai afla, contactează-ne cu încredere! Succes!

Tel: Comisia de Admitere a UTM: 022 23-51-85; E-mail: admiterea@adm.utm.md [6]

 

(Visited 39 times, 1 visits today)