- UTM - https://utm.md -

Promovăm comportamentul prietenos cu mediul

r_campanie de promovare comportament prietenos cu mediul

Administrația Universității Tehnice a Moldovei a lansat o campanie de promovare a comportamentului prietenos cu mediul, cu implicarea agenților economici în activitatea de plantare a arborilor în campusurile universitare.

Cu ocazia aniversării a 10 ani de activitate a companiei Rapid Link [1] (operator în domeniul tehnologiei informației), pe 29 mai a fost plantată o alee în campusul universitar Râşcani, în apropierea Centrului de Instruire și Inovații Tekwill [2] al UTM şi inaugurată o zonă Wireless cu acces la reţeaua publică Internet. În cadrul acestei colaborări, agentul economic se va implica și în efectuarea lucrărilor de amenajare a zonei aferente.

Respectiva campanie face parte din inițiativele Green ale #UTM [3], care iniţiază şi coordonează programe de sustenabilitate ecologică, socială şi economic, promovând activ conceptul de parteneriate public-private.

Merită tot respectul și admirația implicarea în organizarea și buna desfășurare a campaniei respective a Direcţiei TIC a UTM și nemijlocit a șefului acesteia, Dinu ȚURCANU, care, în context, face apel către companiile sectorului TIC şi nu numai de a da curs iniţiativei #Green [4] de plantare a arborilor în campusurile UTM.