6 discipoli ai UTM din topul 50 cei mai buni studenți ai țării, au intrat în posesia Burselor de Merit, ediția a XXI-a, în cadrul ceremoniei festive organizate de Centrul de Informaţii Universitare, Consiliul Rectorilor din RM, BC Moldova Agroindbank SA şi Orange Moldova.

Invitați în scenă să-și ridice diplomele, numele lor a răsunat demn:

Anastasia Baran – Facultatea Tehnologia Alimentelor; Nicolae Butnari – Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică; Ana Sadovnicova– Facultatea Textile și Poligrafie (ciclul I, Licenţă);

Valentin Botezatu – Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială și Transporturi; Natalia Harea – Facultatea Urbanism și Arhitectură; Veronica Ionel – Facultatea Construcţii, Geodezie şi Cadastru (ciclul II, Master).

Subscriem la felicitările rostite în cadrul ceremoniei de către Serghei CEBOTARI, preşedintele Comitetului de Conducere al BC Moldova Agroindbank SA , Julien DUCARROZ, director general Orange Moldova, Angela MUŞET, director Centrul de Informaţii Universitare, și reiterăm:  v-ați lăsat amprenta în istoria de succes a UTM și suntem mândri de prestația voastră!

Concursul Burse de Merit a fost lansat în 1996 la inițiativa Fundației Soros-Moldova pentru a încuraja performanțele academice, științifice și extracurriculare ale studenților din Moldova. Până în prezent, la program au aplicat cca 5.000 de studenți, dintre care 1.330 au beneficiat de Burse de Merit.

Felicitări draga noastră. …

Опубликовано Ludmila Virlan 4 мая 2017 г.

Ceremonia Burse de Merit 2016!

Опубликовано Centrul de Informatii Universitare 4 мая 2017 г.

 

(Visited 17 times, 1 visits today)