UTM participă la NOTORIUM AWARDS 2017

Universitatea Tehnică a Moldovei participă la concursul național al celor mai recunoscute public mărci comerciale din Moldova NOTORIUM AWARDS 2017, categoria EDUCAŢIE, INSTRUIRE.

Organizatorii concursului vin cu o inițiativă diferită ca concept pentru a decide care mărci comerciale vor fi cele mai recunoscute. Astfel, concursul online este organizat după conceptul unui turneu medieval, desigur virtual, o bătălie a mărcilor, în care fiecare are aceleași șanse și fiecare merită să fie recunoscut.

Întrucât obiectivele concursului se intersectează întocmai cu cele pe care UTM și le propune în materie de  promovare a imaginii, recunoaștere a brandului și diseminării practicilor de succes, participarea în acest concurs profesional ne va oferi o posibilitate unică pentru promovarea mărcii UTM, motiv pentru care lansăm îndemnul de a vota marca favorită – Universitatea Tehnică a Moldovei!
Fiți alături de #UTM!

http://notorium.md/brand/3233

Votează marca favorită online pe site sau expediază sms la nr. 4421 cu ID-ul participantului, 1 sms este echivalent cu 1 vot. Îndeamnă-ți prietenii, clienții sau simpatizanții să voteze marca UTM, distribuind pagina de votare pe rețeaua de socializare. Votarea se va finaliza la 28 aprilie 2017, ora 18.00.

ATENȚIE VALIDARE VOTURI: NU ESTE PERMISĂ VOTAREA DE LA PROFILURILE FALSE ȘI PROFILURILE NOU CREATE FĂRĂ ACTIVITATE! VOTURILE TRUCATE OBȚINUTE DE LA PROFILURI FALSE PRIN DIVERSE INSTRUMENTE INFORMATICE VOR FI ANULATE ȘI MARCA VA FI EXCLUSA DIN CONCURS!  

(Visited 18 times, 1 visits today)