Student la „Ingineria şi tehnologia transportului auto” și un mare împătimit de muzică, Marius STAMATIN, alias Mark STAM, a decis să cânte pentru a-și exprima propriile emoții. Și a pășit cu dreptul în showbizul autohton. Lansându-și cu succes, de curând, primul videoclip – „A murit iubirea”, a devenit la doar 19 ani provocarea anului.

Deși cochetează cu muzica din adolescență, și-a dorit să îmbrățișeze o profesie mai „pământească” și a ales ingineria – Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială şi Transporturi. Însă după participarea la showul tv „Moldova are Talent”, a fost abordat de frații Spoială pentru o colaborare într-un proiect muzical și s-a gândit să facă paralel și o carieră solo. Așa a apărut mai întâi piesa (versuri – Marius în colaborare cu Ronin TERENTE, orchestrație – Andrei TOSTOGAN), după care a urmat și videoclipul – o producție marca SpoialaBROTHERS.

Tânărul spune că s-a inspirat din propriile emoții: „Piesa este despre iubire, doar că este o iubire suferindă. Suntem niște ființe sentimentale, care cerșim emoții zi de zi pentru a supraviețui, nu avem nevoie de motive pentru a iubi și nici nu realizăm când și unde a murit iubirea…” Potrivit lui, publicul său sunt toți cei care se vor regăsi în piesele sale, se vor inspira din ele, le vor fredona și le vor pune pe repeat.

Filmările videoclipului au avut loc în luna decembrie 2016, în apropiere de satul Condrița, dar și la Chișinău, iar lansarea din 7 martie a fost un mare succes. Proiectul promite că nu se va opri la această piesă. Mark STAM va ajunge cu siguranță departe.

(Visited 88 times, 1 visits today)