Printre cei 30 de finaliști ai ediției din acest an a Programului „Burse pentru Viitorul Tău!”, care vor beneficia de burse a cate 6000 lei, sunt și două studente ale Universității Tehnice a Moldovei: Corina NISTOR, Facultatea Textile și Poligrafie, specialitatea „Ingineria produselor textile şi din piele”, și Oxana ŞALAGON, Facultatea Tehnologie Alimentară, specialitatea „Tehnologia produselor alimentare”.

Programul „Burse pentru Viitorul Tău!”, ajuns în acest an la a treia ediție, este organizat de către Centrul de Informaţii Universitare, cu suportul financiar al BC Moldova Agroindbank SA, și are drept scopul de a asigura un acces echitabil la studii universitare și susținerea materială în obținerea educației de calitate pentru un viitor sigur tinerilor din Republica Moldova. Programul dat acordă susținere studenților înmatriculați în anul I de studii, la instituțiile de învățământ superior din Moldova, precum și bursierilor ediției precedente, promovați în anii II sau III de studii, care au candidat pentru reînnoirea burselor. În cadrul proiectului se asigura suportul financiar pentru tinerii, care demonstrează reușite la învățătură și implicare în activități extracurriculare, pe o durată maximă de 3 ani.

În anul curent, o absolventă a edițiilor precedente a venit cu inițiativa de a oferi, adițional, 2 burse pentru studenții anului I, cu scopul de a-i susține în procesul de studii, exprimându-și astfel recunoștința pentru ajutorul de care anterior a beneficiat ea însăși prin această bursă.

 

(Visited 6 times, 1 visits today)