Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Concurs de admitere la Şcoala Superioară Francofonă pentru Administrare şi Management

ESFAM

Şcoala Superioară Francofonă pentru Administrare şi Management în parteneriat cu Agenţia Universitară a Francofoniei anunţă concursul de admitere la masterat pentru anul universitar 2017/2018.

Studiile se vor desfăşura integral în limba franceză.

Data limita de depunere a dosarului: 2 mai 2017 -> http://esfam.auf.org/fr/Etudier-en-Europe/Etudier-en-Bulgarie/Bulgarie-admission-et-inscription

Lista masteratelor -> http://esfam.auf.org/fr/liste-des-masters-organises-esfam-bulgarie-2017-2018

Pentru a afla mai multe detalii sunteţi invitaţi la reuniunea ce va avea loc la 16 martie 2017, ora 15:00 în cadrul Centrului de Reuşită Universitară al UTM situat la adresa: str. Studenților 9/9 (blocul de studii al FTA), sala 5-513.

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI