În vizită la MieleTehnica din Braşov

Delegaţia Consiliului pentru Dezvoltare Strategică Instituţională al #UTM condusă de dl rector, prof. univ., dr. hab. Viorel Bostan, care întreprinde o vizită la Brașov în scopul identificării oportunităţilor şi parteneriatelor public-private, s-a deplasat la #Miele_Tehnica din Braşov, întreprindere care şi-a demarat activitatea în septembrie 2009, asigurând firmei Miele necesarul de componente electronice şi subansambluri pentru unităţile de control ale aparatelor electrocasnice inteligente, cu care Miele şi-a câştigat renumele.


Membrii delegaţiei: rectorul UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel Bostan, președintele CDSI-UTM, rectorul Universității „Transilvania” din Brașov, prof.univ.,dr.ing. Ioan Vasile ABRUDAN, Doctor Honoris Causa al UTM, Veaceslav Şutchevici, Victor Catan, Dorin Recean, Doina NistorBugaian LarisaMaria Gheorghita şi șef Direcţia TIC, Dinu Țurcanu, au fost întâmpinaţi de Hartmut Hohaus, Managing Director, Miele Tehnica, România, care a menţionat că în august 2015, tot la Brașov, s-a inaugurat divizia de dezvoltare software. În cadrul acestei divizii sunt realizate programe software pentru o gamă extrem de variată de electrocasnice și produse profesionale Miele. De asemenea, în cadrul vizitei au fost discutate oportunităţi pentru ulterioare proiecte de parteneriat strategic în domeniul învăţământului superior tehnic din Republica Moldova.

Într-o clădire modernă şi beneficiind de echipamente performante, cele mai înalte standarde de calitate valabile pentru toate produsele şi locaţiile Miele din lume sunt respectate pe deplin. Principiile de bază Miele călăuzite de standarde precum înalta calitate, preocuparea pentru mediu şi grija pentru angajaţi se regăsesc în practică prin obţinerea certificărilor ISO 9001, ISO 14001,ISO 50001, OHSAS 18001 şi SA 8000.

(Visited 48 times, 1 visits today)