Conferința „Information Society and University Studies” (IVUS)

ivus

Conferința „Information Society and University Studies” (IVUS) este o conferință anuală tradițională organizată prin succesiune de trei universități din Kaunas: Kaunas University of Technology, Vilnius University and Vytautas Magnus University.

Conferința IVUS 2017 are ca scop stimularea cooperării și crearea unui cadru de discuții între masteranzi, doctoranzi și mediul de afaceri pentru identificarea oportunităților de cariera și cercetare.

[pdfview width=”1000px” height=”800px”]https://utm.md/anunturi/1st Call for papers IVUS 2017.pdf[/pdfview]

Pentru mai multe informații, accesați http://ivus.ktu.edu/

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU