„Omul anului 2016”

Echipa de experţi a revistei „VIP magazin” ne invită să participăm la realizarea clasamentului „Omul anului 2016”, desemnând cele mai de succes personalități care prin ascensiunea lor în anul 2016 ne-au făcut prezentul mai luminos, interesant și un pic mai bun.

În domeniul Societate (rubrica Educație și cercetare) printre primii figurează rectorul UTM, dr. hab., prof. univ. Viorel BOSTAN, care prin activitatea desfășurată la timona acestei unice instituții de învățământ superior ingineresc din Moldova demonstrează capacități manageriale extraordinare. Acordându-i un vot, îi vom recunoaște meritele și, implicit, vom contribui la promovarea imaginii UTM.

Se votează o singură dată pe zi de pe un calculator, accesându-se linkul http://arhiva.vipmagazin.md/contest-complex/Omul-Anului-2016/

De asemenea, puteți vota prin SMS la numărul 2320 (tarif: 10 lei, egal cu 10 voturi) – nelimitat. Textul mesajului va conţine doar numele participantului, de exemplu – Viorel Bostan. Serviciul este disponibil pe tot teritoriul RM, pentru abonaţii „Orange” şi „Moldcell”.

Votul se va încheia pe 20 ianuarie 2017, ora 17.00.

(Visited 20 times, 1 visits today)